Gluteeniton manteli-appelsiinikakku

26. helmikuuta 2017


Kirpsakka appelsiinikakku kruunaa kahvihetken. Kakkuun käytetään kokonaisia appelsiineja, jolloin kaikki maku saadaan talteen eikä ruokahävikkiä tule. 

Täyteläinen lakukaakao

23. helmikuuta 2017


Lämmin kaakao on taivaallista kylmillä keleillä kun kaipaa pientä herkkuhetkeä. Vaihtelua perinteiseen kaakaoon saa käyttämällä kaakaon pohjana spelttilakuja!

Vadelmaiset laskiaispullat

20. helmikuuta 2017


Laskiaispullat ovat ihania, mutta niihin on aina kiva saada hieman vaihtelua. Väliin tuoreet vadelmat ja kunnon mantelitahnaa niin perinteisillä elementeillä varustettu täysin uudenlainen pulla on valmis!

Keltainen thai-nuudelikeitto

17. helmikuuta 2017


Lämmin eksoottinen keitto sopii kylmille keleille täydellisesti. Pieni mausteisuus ja paahdetut kasvikset tuovat makua sopivassa suhteessa ja samalla keittoa ryystäessä pääsee pienelle makumatkalle Aasiaan.

Nopeat taatelitryffelit aka. lakutaatelit

14. helmikuuta 2017


Varjoakin nopeammin valmistuvat taatelitryffelit pyöräyttää suurimmassakin hädässä. Voin myös vakuuttaa, että ne ovat ihan taivaallisen hyviä, maukuna kaakao tai lakritsa.


Suklainen punajuurimutakakku

11. helmikuuta 2017


Mutakakku saa kivaa vaihtelua niin värin kuin maunkin puolesta, kun taikinassa käyttää punajuurta. Koristelemalla kakusta saa näyttävää tarjottavaa, mutta sen voi ihan yhtä hyvin syödä sellaisenaan tai jäätelön kanssa!

Suklaamysli ja miten tehdä terveellinen mysli kotona

8. helmikuuta 2017


Koska teit viimeksi itse mysliä? Se on todella helppoa ja nopeaa, sekoita vain aineet keskenään ja se on siinä. Todellinen herkkumysli syntyy kuitenkin, kun siihen lisää hieman suklaalastuja!

Paras seitanburger ja härkäpapusämpylät

5. helmikuuta 2017


Kun hamppariannokselta vaatii vähän enemmän, nämä seitanpihvit ovat silloin juuri oikea valinta! Sämpylänkin ravintoarvot pomppaavat pilviin härkäpapujauhojen ansiosta, puhumattakaan nauriista tehdyistä ranskiksista.

Sokeriton kumkvattimarmeladi ja kookosriisipuuro

2. helmikuuta 2017


Alkuvuodesta on sitrushedelmien sesonki. Kumkvatit ovat niitä pieniä oransseja hedelmiä, jotka muistuttavat maultaan hieman appelsiinia. Niistä syntyy ihana sokeriton marmeladi, joka saa makua myös mangosta!

Blogger Widget